Home Verighete argint
Verighete argint
Verighete argint PDF Imprimare Email
Verighete argint
Scris de claudia   
Miercuri, 06 Octombrie 2010 15:17

Cu totii trecem prin perioade in care fiorul dragostei ne atinge si in care visam cu ochii deschisi. Toti adolescentii la aceasta varsta frumoasa cred cu ardoare in dragoste, in tainele nebanuite ale iubirii pure dintre ei. Totii adolescentii cred cu tarie si inversunare ca aceasta iubire va dura vesnic si ca le va umple viata pentru totdeauna. Din acest motiv si pentru ca dragostea la aceasta varsta este una cu adevarat puternica si sincera tinerii indragostiti isi fac cadouri care sa simbolizeze iubirea lor nemarginita. Ce cadou ar fi mai potrivit pentru acesti tineri indragostiti decat doua verighete argint care au rolul de a simboliza iubirea lor vesnica, pura si legatura lor spirituala. Aceste verighete argint nu sunt folosite de tinerii indragostiti, ci si de persoanele care isi impart viata de un sfert de secol si isi sarbatoresc nunta de argint. In prezent foarte putine persoane isi mai sarbatoresc nunta de argint aceste verighete argint fiind cu adevarat speciale in cazurile in care acest eveniment isi evidentiazaa insemnatatea.
Aceste verighete argint sunt potrivite in cazul cuplurilor care isi doresc sa isi oficializeze relatia, insa nu-si permit din punct de vedere financiar. Cei care isi doresc sa fie binecuvantati de preot pot alege sa poarte verighete argint pe care sa le sfinteasca in biserica inainte de a le purta. Aceste verighete argint simbolizeaza iubirea eterna si merita sa fie purtate nu doar de adolescentii indragostiti, ci si de cei care isi sarbatoresc iubirea fara a avea un legamant oficial. Prin purtarea acestor verighete argint cei doi parteneri isi oficializeaza legatura de suflet care ii leaga indiferent de varsta. Cuplurile care sunt legate prin dragoste sincera isi doresc sa poarte aceste verighete argint pentru a-si demonstra unul celuilalt sinceritatea sentimentelor si profunzimea acestora.
Verigheta a simbolizat dintotdeauna legatura spirituala intre cei doi oameni care formeaza un intreg. Cei care se iubesc si isi oficializeaza relatia doar prin intermediul cununiei civile poarta aceste verighete argint pentru a-si face relatia publica si celor din jur. Angajamentul casatoriei in fata lui Dumnezeu insemana concretizarea promisiunii facute prin daruirea inelului de logodna. Cele doua verighete fac parte din ceremonia religioasa si devin piatra de hotar , de granita intre cele doua ipostaze, cea de iubiti si cea de soti. Aceste verighete devin piatra de hotar a unei proaspete familii. Cununia este legata prin cele doua verighete pe care mirii le poarta, iar acestea reprezinta un juramant religios, independent de puterea credintei mirilor. Aceste verighete argint le pot inlocui cu succes pe cele din aur sau platina, materialul fiind mai putin important simbolistica lor fiind cu mult mai de pret ca valoare, fata de valoarea materiala.

 


Sondaje

Porti verigheta?
 

Vizitatori Online

Avem 33 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com